• Leuk en duurzaam speelgoed
  • Plant mee aan een bos voor iedereen
  • Gratis verzending vanaf 35 euro | ophalen mogelijk
Home » Over ons

Over ons

Speelkar.be, dat zijn Casper en Lien met deze 100% Belgische webshop boordevol duurzaam en betaalbaar houten speelgoed. We gaan voor jou op zoek naar speelgoed dat aantrekkelijk en modern is, met respect voor onze planeet en medemens. Regelmatig wordt het aanbod grondig getest door specialisten ter zake: onze kindjes Fons, Rik en Kamiel. Een goede service en een vlot contact is voor ons prioriteit.

We verzenden gratis vanaf 35€ of je kan komen ophalen in Herent. Snel een cadeautje nodig? Alles op voorraad direct beschikbaar!

Vind je niet wat je zoekt? Contacteer ons gerust.

Onze visie

Spelen is groeien. Kinderen en ouders leren veel spelenderwijs: problemen oplossen, focussen, sociale vaardigheden.  Het is gezellig en leuk om samen iets te ondernemen, het schept een band.  En je wordt er blij van!

 

Spelen is creatief bezig zijn.  Niets moet en alles kan.  Spelen is leren om anders te denken.  Maak tijd vrij om samen te spelen en kom zelf terug in contact met creativiteit.

 

Spelen is duurzaam, met speelgoed dat is ontworpen om mee te gaan.  Speelgoed in hout of gerecycleerde materialen, die stevig ontworpen zijn.  Getest op conformiteit met strikte internationale normen.

 

Spelen is een steentje bijdragen aan een bos voor iedereen.  Omdat zoveel mogelijk mensen moeten kunnen genieten van het bos.  Voor ons en voor onze toekomstige generaties.